08:36 / 28.12.2021.

Autor: HRT

Agatha Raisin

Četvrtak, 30. prosinca na Prvom

Četvrtak, 30. prosinca na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona serije

U četvrtak, 30. prosinca, u 15:55 na Prvom programu ne propustite drugi nastavak druge sezone kriminalističke serije Agatha Raisin.

Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošću, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru. No unatoč profesionalnim postignućima, Agatha je duboko nezadovoljna i razočarana. Maštajući o mirnijem životu, daleko od svega, odlučuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu...

Četvrtak, 30. prosinca na Prvom

Četvrtak, 30. prosinca na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona serije

U ovoj epizodi, u rješavanju ubojstva Jonnyja Shawparta Agatha se suočava s najtežim izazovom dosada. Primorana je birati između odanosti ženama Carselyja i ambicije da riješi slučaj...

U seriji AGATHA RAISIN 2 glume Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy). Odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!