Agatha Raisin

02.01.2022.

12:44

Autor: HRT

Utorak, 4. siječnja na Prvom

Utorak, 4. siječnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona serije

U utorak, 4. siječnja, u 15:55 na Prvom programu emitiramo četvrtu epizodu druge sezone popularne kriminalističke serije Agatha Raisin.

Bijeg od bivšeg zaručnika Jamesa Laceya Agathu vodi u zabačeno selo Fryfam. Međutim, njezin "spokojni" bijeg daleko je od utočišta bez drame kakvom se nadala jer ubrzo se nađe u samom središtu istrage ubojstva...

Utorak, 4. siječnja na Prvom

Utorak, 4. siječnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona serije

Podsjetimo, Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošću, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru. No unatoč profesionalnim postignućima, Agatha je duboko nezadovoljna i razočarana. Maštajući o mirnijem životu, daleko od svega, odlučuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu...

U seriji AGATHA RAISIN 2 glume Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy)... Odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!