18:34 / 03.01.2022.

Autor: HRT

Agatha Raisin

Srijeda, 5. siječnja na Prvom

Srijeda, 5. siječnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / serija

U srijedu, 5. siječnja, na Prvom programu u 15:50 prikazujemo peti nastavak druge sezone popularne kriminalističke serije Agatha Raisin.

U ovom nastavku jedan od stanovnika Carselyja glavni je osumnjičeni u slučaju dvostrukog ubojstva i Agatha se uključila u istragu...

Srijeda, 5. siječnja na Prvom

Srijeda, 5. siječnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / serija

Podsjetimo, Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošću, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru. No unatoč profesionalnim postignućima, Agatha je duboko nezadovoljna i razočarana. Maštajući o mirnijem životu, daleko od svega, odlučuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu...

U seriji AGATHA RAISIN 2 glume Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy)... Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!