Arsen Dedić - "Kinoteka" Live in ZKM 2002., snimka koncerta

13.12.2021.

10:17

Autor: HRT

Arsen Dedić

Arsen Dedić

Foto: Zarko Basic / PIXSELL

U petak, 17. prosinca, u 18:55 na Trećem prikazujemo snimku koncerta Arsena Dedića na kojem je početkom studenog 2002. u Zagrebačkom kazalištu mladih promovirao nosač zvuka "Kinoteka".

Uz Arsena Dedića skladbe izvodi Gabi Novak, uz pratnju pijanista Branka Bulića. Nastupaju i gosti: vokalni solist grupe Pun kufer i Matija Dedić.

Prepuno gledalište pozdravilo je tada Arsena kao osebujnog autora i interpreta, jednog od začetnika hrvatske šansone mediteranskog stila.

Redatelj je Egon Šoštarić, a urednik Branko Uvodić.

Snimku koncerta možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Na našoj multimedijskoj usluzi, među ostalim, možete pogledati i snimku koncerta "Trokut" koji su Arsen Dedić, Zoran Predin i Gino Paoli održali u Lisinskom 2005. godine.

Usto, uživajte i u poznatim skladbama i interpretacijama članova obitelji Dedić i Tamburaškog orkestra HRT-a obogaćenog zvukom violina gostujućih glazbenika Antuna Stašića i Marka Firsta te udaraljkama Krune Benka. U videoteci je dostupna i emisija A Porina dobiva... Arsen Dedić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!