Art a la carte

11.01.2023.

Zadnja izmjena 07:21

Autor: HRT

Art a la carte

Art a la carte

Foto: HTV / HRT

Za sve ljubitelje kulture od ponedjeljka do četvrtka u 20:05 na Trećem programu prikazujemo emisiju Art à la carte Art. Na početku 2023. Art a la carte posvećen je osvrtima na proteklu godinu u različitim umjetnostima.

U nizu studijskih razgovora s gostima kritičarima ukazujemo na ključna djela, komentiramo teme, promjene i trendove koje su obilježili 2022. i naznačili buduća zbivanja.

Koje su preokupacije i naslovi obilježili godinu u književnosti,  ove srijede, 11. siječnja, komentiraju književna kritičarka, spisateljica i prevoditeljica Jadranka Pintarić i Nenad Bartolčić, glavni urednik portala za knjigu i kulturu Moderna vremena, a o trendovima na glazbenoj sceni govore glazbeni kritičari Trpimir Matasović i Leonard Jurić

Urednice su voditeljica Anja Cerar i Koraljka Kirinčić, a redatelj je Ivan Mokrović. 

Možete nas pratiti i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci se nalaze emitirana izdanja emisija Art a la carte. 

Instagram emisije Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!