Babilon Berlin

08.12.2021.

12:10

Autor: HRT

Srijeda, 22. prosinca na Drugom

Srijeda, 22. prosinca na Drugom

Foto: Babilon Berlin / 3. sezona serije

U srijedu, 22. prosinca, u 23:30 na Drugom programu emitiramo treći nastavak treće sezone njemačke neo-noir televizijske serije Babilon Berlin.

U ovoj epizodi filmaši traže zamjenu za Betty dok Wendt radi na Gretinom iskazu. Nyssenov pomoćnik razgovara s klijentima banke kako bi saznao nešto više o kupnji dionica.

Nagrađivana serija snimljena je prema romanu Volkera Kutschera "Der stumme Tod" (The Silent Death), a radnja je smještena u Berlin tijekom posljednjih godina Weimarske Republike.

Srijeda, 22. prosinca na Drugom

Srijeda, 22. prosinca na Drugom

Foto: Babilon Berlin / 3. sezona serije

Podsjetimo, serija prati živote Gereona Ratha, policijskog inspektora iz Kölna, koji je poslan na tajni zadatak u svrhu razotkrivanja i uništenja skupine iznuđivača te Charlotte Ritter, policijske službenice danju, a emancipirane i slobodoumne žene noću, koji želi postati policijska inspektorica.

U seriji BABYLON BERLIN 3 glume Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch, Lars Eidinger, Benno Fürmann, Hannah Herzsprung, Mišel Matičević, Ronald Zehrfeld, Meret Becker, Jens Harzer, Fritzi Haberlandt. Scenaristi i redatelji su Tom Tykwer, Achim von Borries i Henk Handloegten.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!