14:14 / 12.12.2021.

Autor: HRT

Babilon Berlin

Ponedjeljak, 27. prosinca na Drugom

Ponedjeljak, 27. prosinca na Drugom

Foto: Babilon Berlin / serija

U ponedjeljak 27. prosinca na Drugom programu u 23:50 prikazujemo peti nastavak treće sezone njemačke neo-noir televizijske serije Babilon Berlin. 

Charlotte, Böhm i Rath prisustvuju Rotovom neobičnom skupu. Helga podnosi Nyssenovo ispitivanje, a sud naređuje Greti da se vrati na izricanje presude.

Ponedjeljak, 27. prosinca na Drugom

Ponedjeljak, 27. prosinca na Drugom

Foto: Babilon Berlin / serija

Nagrađivana serija snimljena je prema romanu Volkera Kutschera "Der stumme Tod" (The Silent Death), a radnja je smještena u Berlin tijekom posljednjih godina Weimarske Republike.

Serija prati živote Gereona Ratha, policijskog inspektora iz Kölna, koji je poslan na tajni zadatak u svrhu razotkrivanja i uništenja skupine iznuđivača te Charlotte Ritter, policijske službenice danju, a emancipirane i slobodoumne žene noću, koji želi postati policijska inspektorica.

U seriji BABYLON BERLIN 3 glume Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch, Lars Eidinger, Benno Fürmann, Hannah Herzsprung, Mišel Matičević, Ronald Zehrfeld, Meret Becker, Jens Harzer i Fritzi Haberlandt.

Scenaristi i redatelji su  Tom Tykwer, Achim von Borries i Henk Handloegten.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!