Babilon Berlin

03.01.2022.

19:05

Autor: HRT

Srijeda, 5. siječnja na Drugom

Srijeda, 5. siječnja na Drugom

Foto: Babilon Berlin / serija

U srijedu 5. siječnja na Drugom u 22:45 na rasporedu je 11., pretposljednja, epizoda treće sezone njemačke neo-noir televizijske serije Babilon Berlin.

Lotteine sumnje u vezi noža dovode je u smrtnu opasnost. Zorgiebel saznaje za Rathovu tajnu istragu i Nyssen počinje očajavati.

Srijeda, 5. siječnja na Drugom

Srijeda, 5. siječnja na Drugom

Foto: Babilon Berlin / serija

Nagrađivana serija snimljena je prema romanu Volkera Kutschera "Der stumme Tod" (The Silent Death), a radnja je smještena u Berlin tijekom posljednjih godina Weimarske Republike.

Serija prati živote Gereona Ratha, policijskog inspektora iz Kölna, koji je poslan na tajni zadatak u svrhu razotkrivanja i uništenja skupine iznuđivača te Charlotte Ritter, policijske službenice danju, a emancipirane i slobodoumne žene noću, koji želi postati policijska inspektorica.

U seriji glume Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch, Lars Eidinger, Benno Fürmann, Hannah Herzsprung, Mišel Matičević, Ronald Zehrfeld, Meret Becker, Jens Harzer i Fritzi Haberlandt. 

Scenarij i režiju potpisuju Tom Tykwer, Achim von Borries i Henk Handloegten.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!