Bobby

22.06.2022.

12:17

Autor: HRT

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Foto: Bobby / film

U četvrtak, 7. srpnja na Drugom programu u 21 sat prikazujemo film Bobby (2006.). Na festivalu u Veneciji Emilio Estevez osvojio je nagradu Biografilm, a bio je nominiran i za Zlatnog lava; film je nominiran za Zlatni globus u dvije kategorije: najbolji film (drama) i najbolja originalna pjesma ("Never Gonna Break My Faith", autori: Bryan Adams, Eliot Kennedy i Andrea Remanda).

video thumb

 Priča o ubojstvu američkog senatora Roberta F. Kennedyja, koji je ustrijeljen u ranim jutarnjim satima 5. lipnja 1968. godine, u hotelu Ambassador u Los Angelesu i o dvadeset i dva gosta hotela kojima je taj događaj zauvijek promijenio život.

Glumačku postavu čine  Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone, Harry Belafonte, Joy Bryant, Nick Cannon, Laurence Fishburne, Helen Hunt, Ashton Kutcher, Shia LaBeouf, Lindsay Lohan, Martin Sheen, Christian Slater, Sharon Stone, Elijah Wood, Emilio Estevez.

Scenarij i režija Emilio Estevez.

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Foto: Bobby / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!