Božić velikih želja

22.12.2022.

Zadnja izmjena 21:06

Autor: HRT

Petak, 23. prosinca na Prvom

Petak, 23. prosinca na Prvom

Foto: Božić velikih želja / HRT

Ljubav je vječna, a pričanje i pjevanje o njoj nikad ne dosadi. U ime ljubavi naš glazbeni gost Neno Belan spjevao je najljepše pjesme. One su, mnogim parovima, poput ljubavnog ljepila. Ljubav je muza i bračnim parovima koji su nam u emisiji Božić velikih želja, koja slijedi u petak, 23. prosinca, u 20:15 na Prvom, otkrili tajne začine svojih ljubavnih života. 

video thumb

U emisiji gostuju Ljupka Gojić, nekadašnji svjetski model i poduzetnica, majka triju djevojčica i supruga proslavljenog bivšeg nogometaša i hrvatskog reprezentativca Mihaela Mikića; književnica, sveučilišna profesorica i nakladnica Julijana Matanović i najčitaniji pisac krimića, akademik i znanstvenik Pavao Pavličić; mladi glazbenički par koji tek nekoliko mjeseci uživa u bračnim vodama, Vjeko Ključarić i Eni Jurišić; hrvatsko-argentinski plesački par koji je ljubav za tangom spojila u New Yorku, a ljubavno gnijezdo odlučili su sagraditi u Zagorju - Sara Grđan i Ivan Terrazas

Kroz priče o ljubavnim zgodama i nezgodama vodi nas najskladniji televizijski par - Barbara Kolar i Duško Ćurlić.  

video thumb

Maja Tokić urednica je božićnog specijala koji u petak, 23. prosinca, osim na HTV1 možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!