Božićni gala koncert u Bjelovaru

15.12.2022.

08:12

Autor: HRT

Božićni gala koncert u Bjelovaru i ove će nas godine razveseliti posebnom pričom kojom će nas glumac Ognjen Milovanović provesti najljepšim božićnim pjesmama, a njih će izvoditi sjajni izvođači. Koncert ne propustite u nedjelju, 25. prosinca, u 18:50 na Drugom. 

Već naviknuti na vrhunski scensko-glazbeni program, uživat ćemo u izvedbama Zorice Kondže, Pere Galića, Marija Battifiace, Ane Rucner, djevojačkog zbora Vox feminae te novih ali već popularnih Brune Oberan, Alena Đurasa i Martine Đurđević. Sve pjevače pratit će gala orkestar koji je Ante Gelo okupio za ovu priliku.

Uživajmo zajedno u božićnoj večeri uz ovaj vrhunski koncert!

Scenarist i scenograf je Mladen Medak Gaga, redatelj Ivan Miladinov, producentica Magdalena Bugarin, a urednik Željen Klašterka.  

Božićni gala koncert možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a u videoteci pronaći i koncerte održane prethodnih godina.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!