Kava s mirisom žene

29.09.2021.

13:11

Autor: HRT

Petak, 8. listopada na Prvom

Petak, 8. listopada na Prvom

Foto: Kava s mirisom žene / telenovela

Od 8. listopada počinjemo s prikazivanjem telenovele Kava s mirisom žene (Cafe con aroma de mujer). Seriju od 80 epizoda moći ćete pratiti od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u 12:25. Riječ je o remakeu telenovele iz 1994. godine.

Petak, 8. listopada na Prvom

Petak, 8. listopada na Prvom

Foto: Kava s mirisom žene / telenovela

Gaviota i njezina majka dolaze kao i svake godine na hacijendu Casablanca na drugu berbu kave. No ovoga listopada nadaju se da je to posljednji dolazak u berbu jer će odsad imati svoj komad zemlje. Međutim, predodređena im je drugačija sudbina. Octavio Vallejo, vlasnik hacijende, isti onaj kojega je Gaviota spasila od navodne otmice i isti onaj koji joj je zauzvrat obećao hektar zemlje kako bi ona uzgajala vlastitu kavu, upravo je preminuo.

Na njegovu pokopu Gaviota upoznaje Sebastiána, Octavijeva sina koji živi u inozemstvu. Nakon prvoga pogleda među njima se rađa neizdrživa privlačnost, ljubav kakva se rijetko viđa, ljubav koja razdire, strastvena i nemoguća. Njih dvoje pripadaju dvama svjetovima. On se kreće među njujorškom elitom, a Laurin svijet su nasadi kave. No premda se čini da nemaju ništa zajedničko, njih dvoje uživaju u istoj kavi.

Sadržaj prve epizode pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji glume William Levy (Sebastián Vallejo), Laura Londono (Teresa Suárez "La Gaviota"), Carmen Villalobos (Lucía Sanclemente), Diego Cadavid (Iván Vallejo), Lincoln Palomeque (Leonidas Salinas), Luces Velásquez (Julia de Vallejo), Katherine Vélez (Carmenza Suárez), Andrés Toro (Aurelio Díaz), Mabel Moreno (Lucrecia Valencia de Castillo), Ramiro Meneses (Carlos Mario), María Teresa Barreto (Marcela Vallejo)...

Telenovelu Cafe con aroma de mujer odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!