09:37 / 20.01.2021.

Autor: HRT

Cesarica - dodjela nagrade za hit godine 2020.

-

-

Foto: - / -

U petak 22. siječnja na Drugom programu HTV-a u 20:05 emitiramo dodjelu Cesarica za hit godine 2020.


Ovo je Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine Cesarica 2020. Dodjeljuje se četvrti put, pod nazivom - Moj glas za hit godine. Ne zaboravimo, u ovom zahtjevnom i teškom vremenu Cesarica je i dalje neumorno promicala domaću glazbu, pa bez obzira što je protekla godina bila veliki izazov za hrvatske glazbenike, oni su neumorno stvarali i snimali nove pjesme koje je publika prepoznala.


Dvanaest mjesečnih uspješnica, na početku 2021., ušlo je u konkurenciju za Hit godine, a izvođači su: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i HiljsonMandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente.


Osim statue koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020. bit će dodijeljene i druge prestižne nagrade: Cesarica za radijski hit, Cesarica za zabavni hit, nagrada za Hit autora i druge.


U ovoj emisiji prisjetit ćemo se svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca, vidjeti mnoga poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine!

Voditeljica je Iva Šulentić. Scenaristi su Joško Lokas i Mislav Donaj, redatelj je Tihomir Žarn, a scenograf Miroslav Hrg.

Dodjelu pratite i na Drugom programu Hrvatskoga radija te preko naše multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!