13:28 / 19.01.2021.

Autor: HRT

Colonia - Naših 20 godina, snimka koncerta

-

-

Foto: -/-

U nedjelju 24. siječnja na Drugom programu HTV-a u 19 sati pogledajte 1. dio koncerta grupe Colonia pod nazivom Naših 20 godina, koji je održan 2016. godine u Zagrebu.

Grupa Colonia održala je 5. studenog 2016. slavljenički koncert u Zagrebu u povodu 20 godina karijere i potvrdila svoj status benda koji zna kako se radi glazbeno-scenski spektakl u maniri svjetskih partyja.

U maloj dvorani Doma sportova karizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima velikog hita Za tvoje snene oči zarazila publiku svojom energijom koja nije gubila intenzitet do samog kraja koncerta.

Publika je pjevala hitove Colonije uglas puna tri sata, a na sceni je, uz DJ-a i osamdeset plesača, tempo diktirala neponovljiva Indira s hitovima: Oduzimaš mi dah, Budi mi zbogom, Ti da bu di bu da, Tako ti je, mali moj, Plamen od ljubavi, Feniks, 1001 noć, Najbolje od svega, Nevjera, Do kraja.

Gostovanje Slavonia banda pokazalo je koliko uspješno Colonia već godinama svoju pop glazbu povezuje s tamburicom. Pjesme Gukni golube, Varalico i Zlatni dvori doveli su atmosferu na koncertu do vrhunca.

Urednica je Snježana Nožinić, a redatelj Danko Volarić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!