13:03 / 24.11.2021.

Autor: HRT

Crna lista

Ponedjeljak, 13. prosinca na Drugom

Ponedjeljak, 13. prosinca na Drugom

Foto: Crna lista / 7. sezona serije

U ponedjeljak, 13. prosinca, u 23:30 na Drugom prikazujemo prvi nastavak sedme sezone popularne kriminalističke serije Crna lista.

Nakon što ga otme Katarina Rostova, Raymond Reddington Red nađe se sam na neprijateljskom teritoriju, a ne zna komu može vjerovati i dolazi li povjerenje uopće u obzir. Među starim neprijateljima i novim saveznicima Red mora ostati korak ispred najopasnijeg zločinca s Crne liste koji neće prezati ni pred čime da na vidjelo iznese istinu koju Red svim silama želi prikriti.

Katarina će se uvući u život Elizabeth Keen koja je napokon kćer Agnes vratila kući. Katarinina prisutnost Liz će izložiti opasnosti, a njezin odnos s Redom zauvijek promijeniti.

Ponedjeljak, 13. prosinca na Drugom

Ponedjeljak, 13. prosinca na Drugom

Foto: Crna lista / 7. sezona serije

U seriji THE BLACKLIST 7 glume James Spader (Raymond Reddington Red), Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Ressler), Harry Lennix (Cooper), Amir Arison (Amir), Hisham Tawfiq (Dembe)...

Scenaristi epizode su John Eisendrath i Jon Bokenkamp, a redatelj Bill Roe.

Izvršni producenti serije su Laura A. Benson, J.R. Orci, Lukas Reiter, James Spader, John Davis, John Fox, John Eisendrath i Jon Bokenkamp.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!