Crna lista

17.03.2022.

14:52

Autor: HRT

Četvrtak, 31. ožujka na Drugom

Četvrtak, 31. ožujka na Drugom

Foto: Crna lista / 8. sezona serije

U četvrtak 31. ožujka na Drugom programu u 22:40 prikazujemo prvu epizodu osme sezone kriminalističke serije Crna lista. 

Serija prati Raymonda Reddingtona "Reda" (James Spader), bivšega američkoga mornaričkog časnika koji je postao traženi zločinac, a zatim se dobrovoljno predao FBI-u nakon što je desetljećima uspješno izbjegavao uhićenje.

On kaže FBI-u da ima popis najopasnijih zločinaca na svijetu koji je tijekom godina sastavio i da je voljan odati im njihove organizacije u zamjenu za imunitet od progona.

Ali inzistira da surađuje isključivo s novom FBI-evom profilerkom Elizabeth Keen (Megan Boone).

Četvrtak, 31. ožujka na Drugom

Četvrtak, 31. ožujka na Drugom

Foto: Crna lista / 8. sezona serije

U prvoj epizodi Red (James Spader) naređuje radnoj skupini da istraži Roanokea, legendarnog zločinca koji organizira složena izvlačenja ljudi. U međuvremenu, Liz (Megan Boone) nastavlja potajno komunicirati s Katarinom Rostovom (Laila Robins).

video thumb

U seriji glume James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Amir Arison, Ryan Eggold, Hisham Tawfiq, Harry Lennix, Laura Sohn...

Scenarij potpisuje Daniel Cerone, a režiju Andrew McCarthy.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!