19:56 / 28.04.2021.

Autor: HRT

Crna lista

Četvrtak, 13. svibnja na Drugom

Četvrtak, 13. svibnja na Drugom

Foto: Crna lista / serija

U četvrtak, 13. svibnja na Drugom programu u 22:35 prikazujemo 1. epizodu sedme sezone serije Crna lista (THE BLACKLIST 7). 

video thumb

Nakon što ga otme Katarina Rostova, Raymond Reddington Red (James Spader) nađe se sam na neprijateljskom teritoriju, a ne zna komu može vjerovati i dolazi li povjerenje uopće u obzir.

Među starim neprijateljima i novim saveznicima Red mora ostati korak ispred najopasnijeg zločinca s Crne liste koji neće prezati ni pred čime da na vidjelo iznese istinu koju Red svim silama želi prikriti.

Četvrtak, 13. svibnja na Drugom

Četvrtak, 13. svibnja na Drugom

Foto: Crna lista / serija

Katarina će se uvući u život Elizabeth Keen (Megan Boone) koja je napokon kćer Agnes vratila kući. Katarinina prisutnost Liz će izložiti opasnosti, a njezin odnos s Redom zauvijek promijeniti.

1. epizoda

Nakon što Reda otme Katarina Rostova, Liz i posebnoj jedinici tragovi o njegovom nestanku izmiču pa su se prisiljeni upustiti se u nepoznato kako bi ga našli.

Uz Jamesa Spadera i Megan Boone u seriji glume i Diego Klattenhoff (Ressler), Harry Lennix (Cooper), Amir Arison (Amir), Hisham Tawfiq (Dembe).

Scenaristi su John Eisendrath i Jon Bokenkamp, a redatelj Bill Roe.

Izvršni producenti: Laura A. Benson, J.R. Orci, Lukas Reiter, James Spader, John Davis, John Fox, John Eisendrath, Jon Bokenkamp.


 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!