10:58 / 15.06.2021.

Autor: HRT

Crno-bijeli svijet : 442 do Beograda

Petak 18. lipnja na Prvom

Petak 18. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U ponedjeljak 21. lipnja u 17.20 na Prvom programu HTV-a pogledajte petu epizodu serije Crno-bijeli svijet. 

Petak 18. lipnja na Prvom

Petak 18. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

Unin sastav je dobio priliku da za Dan mladosti nastupi na koncertu mladih sastava iz cijele zemlje u beogradskom SKC-u. U Beograd ih, u kombiju posuđenom u poduzeću, vozi Jura, a s Jagodom su, u drugom autu, u Beograd krenuli Žac i Nenad koji žele gledati susret Crvene zvezde i Dinama u finalu nogometnog kupa. 

U isto vrijeme u Beograd stiže i Kipo koji je završio služenje vojnog roka te na "proputovanju" želi napraviti intervju s novom domaćom rock zvijezdom, Slađanom Milošević. U pomoć mu, zahvaljujući malom lukavstvu (uredniku je najavio prilog o kolonama ispred Kuće cvijeća) stiže i Žungul, no njihovo "druženje" sa Slađanom završit će u grotesknom stilu, baš kao i epizoda u SKC-u gdje Una i frendovi susreću neke od budućih zvijezda novog vala.

U glavnim ulogama su Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.

Scenarist, redatelj i autor je Goran Kulenović.

Kostimografija Ivana Zozoli Vargović, scenografija Ivan Ivan, producent Ivan Maloča.

Produkcija: Interfilm za HRT

Urednik je Hrvoje Ivanković, direktor fotografije Mario Sablić, h.f.s, a izvršna producentica Maja Vukić.

Seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!