Crno-bijeli svijet: Korak od sna

01.08.2021.

12:55

Autor: HRT

Srijeda, 4. kolovoza na Prvom

Srijeda, 4. kolovoza na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U četvrtak 4. kolovoza na Prvom programu u 17:20 prikazujemo 12., posljednju epizodu, treće sezone serije Crno-bijeli svijet. 

Kipo i Žac duboko su potonuli u ljubavnim problemima, a zbog loših ocjena u pitanje je dovedena i Žacova matura. Una je u nedoumici oko svojih osjećaja prema Lepom Žiletu, no jedan zagrljaj natjerat će je da preispita taj odnos. Jagoda se, uz Jurinu pomoć, hrabro upušta u spašavanje butika, dok se deda Rudi na svoj način nosi s teškom bolešću.

U seriji glume Filip Riđički, Slavko Sobin, Karlo Maloča, Jelena Miholjević, Franjo Kuhar, Sreten Mokrović, Anica Dobra, Kaja Šišmanović, Sara Stanić, Elizabeta Kukić, Otokar Levaj, Biserka Ipša, Slaven Došlo, Dora Dimić Rakar, Voja Brajović i mnogi drugi.

Scenarist i režiser je Goran Kulenović.

Producent je Ivan Maloča, direktor fotografije Mario Sablić, izvršna producentica Maja Vukić, a urednica Zinka Kiseljak.

Seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!