11:32 / 11.02.2021.

Autor: HRT

Crno-bijeli svijet: Sve je propalo

Ponedjeljak, 22. veljače na Prvom

Ponedjeljak, 22. veljače na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U ponedjeljak, 22. veljače na Prvom programu u 21:05 ne propustite 11. nastavak serije Crno-bijeli svijet. 

video thumb

Travanj 1986. Šaljivu reportažu o gričkom topu na Radiju 101 prekida slušatelj ozbiljnom nacionalističkom provokacijom. Žungul posjećuje roditelje i saznaje da se majci Milici javio Bjankin otac. Jagoda odluči vidjeti kako se odijeva omladina pa nagovara Koranu da je povede na noćni izlazak u "Jabuku". Dominikov biznis s presnimavanjem videokazeta sve bolje ide pa Ksenija opet počinje maštati o izletu u Rim. Dok je Kipo s ekipom s radija na ribanju kod partijskih rukovodilaca u "Kockici", Marini počinju trudovi.

U glavnim ulogama su Filip Riđički, Slavko Sobin, Jelena Miholjević, Franjo Kuhar, Sreten Mokrović, Anica Dobra, Sara Stanić, Karlo 
Maloča,  Kaja Šišmanović i Elizabeta Kukić. 
U ostalim su ulogama: Mia Melcher, Luna Pilić, Korana Ugrina, Milivoj Beader...

Autor serije je Goran Kulenović, majstorica maske Sanja Hrstić, kostimografkinja Ivana Zozoli Vargović,  scenograf Mario Ivezić, skladatelj Dubravko Robić, montažer Marin Juranić, direktor fotografije Ivan Zadro, izvršna producentica Maja Vukić, a producent Ivan Maloča.

Scenarist i redatelj epizode je Igor Mirković, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Interfilm za HRT, 2021.

Seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći prethodne sezone.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!