Crno-bijeli svijet: Vrijeme odluke

14.06.2021.

17:38

Autor: HRT

Utorak, 29. lipnja na Prvom

Utorak, 29. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U utorak 29. lipnja na Prvom programu u 17:20 i u 0:05 pogledajte 12., posljednju, epizodu prve sezone serije  Crno-bijeli svijet. 

Utorak, 29. lipnja na Prvom

Utorak, 29. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

Poziv redakcije Studentskog lista na protestno okupljanje pred Saloonom loše je odjeknulo kod mjerodavnih, pa glavni urednik te Kipo i Žungul moraju na "ribanje" u Kockicu. Tamo sreću i Juru koji je došao s nadom da će visokopozicioniranom drugu iz Saveza komunista objasniti situaciju u svom poduzeću i dobiti od njega podršku.

Deda Rudi je, pak, otkrio Kseniji sve što je doznao o Dominikovoj prošlosti, što izaziva njezinu burnu reakciju. Una sa svojim bendom treba nastupiti kao predgrupa Prljavom kazalištu, Žac se napokon uspijeva približiti Ladi, a dok se veza između Varje i Kipa približava svom završetku, u "prolazu" se opet pojavljuje i "nedodirljiva" Marina.

Originalnu glazbu potpisuje Dubravko Robić, supervizor maske je Slavica Šnur, izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a
Mario Orešković.

U glavnim su ulogama Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.

Scenarist, redatelj, montažer i autor je Goran Kulenović.

Kostimografija Ivana Zozoli Vargović, scenografija Ivan Ivan, producent Ivan Maloča.

Produkcija: Interfilm za HRT

Urednik je Hrvoje Ivanković, direktor fotografije Mario Sablić, h.f.s, a izvršna producentica Maja Vukić.

Seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!