Crno-bijeli svijet: Vruće igre

23.06.2021.

08:46

Autor: HRT

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U četvrtak, 24. lipnja na Prvom programu u 17:20 prikazujemo 9. epizodu serije Crno-bijeli svijet.

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

Kipo pokušava dobiti posao u Startu, no glavni urednik, Marinin novi dečko kojeg Kipo zove Drug Stari, daje mu za probu prezahtjevni zadatak: intervju s novom pijanističkom zvijezdom, Ivom Pogorelićem.

Uz Varjinu pomoć Kipo razgovara s Pogorelićem u Intercontinentalu gdje se iste večeri Jagoda susreće sa svojim bivšim mužem Radanom koji ju pokušava nagovoriti da poslije završene srednje škole pošalje Unu k njemu u London. Jagoda pita Unu bi li se željela susresti s ocem, no za to je izabrala potpuno krivi trenutak: Una se upravo sprema za nastup s bendom u Kulušiću.

Uzbuđena je i Dunja koja je nakon dugotrajnog čekanja napokon dobila telefon, i to dvojnu liniju sa Ksenijom. Ta investicija pokazat će se, međutim, puno skupljom nego što je očekivala: zaljubljeni Žac (iskra između njega i Lade, kolegice iz razreda, tek je planula) slučajno upada u Dunjin razgovor s prijateljicom i saznaje tajnu o Dominikovoj prošlosti koja će ga zaprepastiti.

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Četvrtak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

Originalnu glazbu potpisuje Dubravko Robić, supervizor maske je Slavica Šnur.

Izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a Mario Orešković. 

U glavnim su ulogama Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.

Scenarist, redatelj, montažer i autor je Goran Kulenović.

Kostimografi ja Ivana Zozoli Vargović, scenografija Ivan Ivan, producent Ivan Maloča.

Produkcija: Interfilm za HRT

Seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!