Crno-bijeli svijet: Zagreb je hladan grad

14.06.2021.

18:49

Autor: HRT

Ponedjeljak, 28. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 28. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serija

U ponedjeljak, 28. lipnja na Prvom programu u 17:20 i u 23:58 pogledajte 11. epizodu serije  Crno-bijeli svijet. 

Deda Rudi je zbog "mlakih radijatora" u svojoj zgradi doselio u Ksenijin stan, onemogućivši tako Dominika da joj na miru povjeri tajnu iz svoje prošlosti. Rudi, međutim, počinje i sam sumnjati u Dominikovu priču o boravku u Švicarskoj te uz pomoć prijatelja Zdenka, nekadašnjeg novinara u crnoj kronici, pokreće vlastitu istragu.

Žac, koji i dalje traži način kako da se približi Ladi, odlazi s Nenadom u kino gledati erotski film za kojeg su čuli da nije u potpunosti cenzuriran, a između Kipa i Varje dolazi do ozbiljnih nesporazuma za koje je velikim dijelom kriv redar koji njega i Žungula jedne večeri ne želi pustiti u Saloon u tenisicama, zbog čega ekipa iz SL-a planira ozbiljnu osvetu.

Nemirno je i u životu najstarijeg Kipčića: Jura se ozbiljno sukobljava s direktorom poduzeća Burićem, a na probleme u poduzeću nailazi i Ksenija koja je pošto-poto odlučila otići na natjecanje daktilografkinja u Opatiji na koje Srića hoće poslati mladu, tek zaposlenu kolegicu.

Ponedjeljak, 28. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 28. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / serijaOriginalnu glazbu potpisuje Dubravko Robić, supervizor maske je Slavica Šnur, izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a
Mario Orešković.

U glavnim su ulogama Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.

Scenarist, redatelj, montažer i autor je Goran Kulenović.

Kostimografija Ivana Zozoli Vargović, scenografija Ivan Ivan, producent Ivan Maloča.

Produkcija: Interfilm za HRT

Urednik je Hrvoje Ivanković, direktor fotografije Mario Sablić, h.f.s, a izvršna producentica Maja Vukić.

Seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!