Crno-bijeli svijet: Žene i muškarci

14.06.2021.

13:34

Autor: HRT

Srijeda, 16. lipnja na Prvom

Srijeda, 16. lipnja na Prvom

Foto: Crno-bijeli svijet / 1. sezona

U srijedu 16. lipnja na Prvom programu HTV-a u 17:20 prikazujemo treću epizodu prve sezone omiljene domaće serije Crno-bijeli svijet. Sve sezone dostupne su na platformi HRTi!


U 3. epizodi naslova Žene i muškarci, dok Kipo sanja o Marini i živi nemirne vojničke dane, ratujući zbog glazbe s poručnikom Lopticom, Žungul se preselio kao podstanar k Dunji gdje je uredio i mali laboratorij za razvijanje fotografija među kojima su se počeli pojavljivati i aktovi nekih žena i djevojaka iz njegova okružja. Ksenija upoznaje Dominika sa svojim nepovjerljivim i znatiželjnim ocem Rudijem, a za njihov brak sasvim slučajno doznaje i Jura kojemu će ta novost pomutiti dobro rođendansko raspoloženje. Una je nabavila bas gitaru i osnovala rock sastav, a Žac zbog toga, ali i zbog jednog drugog, puno važnijeg razloga, počinje drugim očima gledati na svoju "ne-pravu" sestru.


 U glavnim su ulogama su Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.
   
Scenarij:  Goran Kulenović   
Režija:  Goran Kulenović   
Godina proizvodnje:  2014.   
Kostimografija:  Ivana Zozoli Vargović   
Scenografija:  Ivan Ivan   
Autor:  Goran Kulenović   
Montaža:  Goran Kulenović   
Producent:  Ivan Maloča   
Produkcija:  Interfilm za HRT   
Urednik:  Hrvoje Ivanković   
Glazba:  Dubravko Robić   
Direktor fotografije:  Mario Sablić, h.f.s   
Izvršna producentica:  Maja Vukić


Sve epizode popularne serije Crno-bijeli svijet, kao i druge domaće serije, pogledajte na platformi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!