Čuvar dvorca

06.06.2022.

14:42

Autor: HRT

Ponedjeljak, 13. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 13. lipnja na Prvom

Foto: Čuvar dvorca / serija

Posljednji, četvrti nastavak dramske serije Čuvar dvorca scenarista i redatelja Lukasa Nole na rasporedu je u ponedjeljak, 13. lipnja, na Prvom programu u 21:05. 

Bišćan i Dragičević privode kraju obučavanje sitnih kriminalaca Gorana i Zdravka koje su odabrali za izvođenje atentata na hrvatskog emigranta Dozeta kojeg u sigurnoj kući u Njemačkoj čuvaju njemački obavještajci. Ubrzo Goran i Zdravko autom prelaze jugoslavensku državnu granicu, a vlakom ih slijede njihova prijateljica Maja i Dozetova kći Mirna koju će atentatori na prijevaru iskoristiti kao mamac za njezinog oca. Naravno, akcija u Njemačkoj neće se odvijati predviđenim tijekom...

Ponedjeljak, 13. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 13. lipnja na Prvom

Foto: Čuvar dvorca / serija

U glavnim su ulogama Ivo Gregurević, Vinko Kraljević, Goran Bogdan, Matija Čigir, Bernard Tomić, Iva Babić, Franjo Dijak.

Scenarist i redatelj je Lukas Nola, kostimografija Željka Franulović, scenografija Ivan Veljača, montaža Slaven Zečević, urednik Mislav Brumec, direktor fotografije Mirko Pivčević h.f.s., maska Julijana Vušković, producenti Ankica Jurić Tilić, Hrvoje Pervan i Dragan Jurić, skladatelji Jura Ferina i Pavao Miholjević. Dizajneri zvuka Dubravka Premar i Ivan Zelić.

Produkcija: Kinorama za HRT , 2017.  

Serija je dostupna i u videoteci multimedijske usluge HRTi.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!