Dajem ti život

11:47 / 10.06.2021.

Autor: HRT

Telenovela na Prvom

Telenovela na Prvom

Foto: Dajem ti život / HRT

Od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u 12:25 prikazujemo telenovelu Dajem ti život (12), u trajanju od 82 epizode.


 

 Dajem ti život

Dajem ti život

Foto: Telenovela na Prvom / HRT

Ovo je priča o dvjema obiteljima koje dolaze u kontakt preko Nicolása, Elenina i Ernestova posvojena sina.

Elena, Ernesto i Nicolás živjeli su kao sretna obitelj sve dok Nicolásu liječnici nisu dijagnosticirali leukemiju i rekli da hitno treba presađivanje koštane srži. Kako nijedan član njegove posvojiteljske obitelji nije podudaran, Ernesto i Elena moraju pronaći dječakove biološke roditelje. Ne pronalaze majku, ali nađu Pedra, oca, koji je šokiran viješću jer uopće nije znao da ima sina. Nakon što se uvjere da je on otac.

Pedro bespogovorno pristaje biti darivatelj. Ernesto i Elena iskreno su mu zahvalni, ali mole ga da ne bude ni u kakvoj vezi s Nicolásom, što Pedro i prihvaća, uvjeren da Nicolás ima lijep život u svojoj posvojiteljskoj obitelji i da za njega ondje nema mjesta. No, sudbina je smislila drugi plan. Život svih njih stubokom će se promijeniti.


  Dajem ti život

Dajem ti život

Foto: Telenovela na Prvom / HRT

Originalni naslov je Te doy la vida. U glavnim su ulogema José Ron (Pedro Garrido), Eva Cedeño (Elena Villaseñor), Jorge Salinas (Ernesto Rioja), Leonardo Herrera (Nicolás Rioja), César Évora (Nelson López), Erika Buenfil (Andrea Espinoza), Omar Fierro (Horacio Villaseñor), Nuria Bages (Ester Salazar), Oscar Bonfiglio (Domingo Garrido), Arturo Carmona (Robles), Camila Selser (Irene Villaseñor), Daniela Perea (Gina López), Ricardo Margaleff (Agustín Preciado), Ara Saldívar (Gabriela Villaseñor)Autorica telenovele je María José Galleguillos.

Odabrala:  Martina Rajšek
 

  Dajem ti život

Dajem ti život

Foto: Telenovela na Prvom / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!