Današnje utakmice osmine finala pratite u prijenosu na HRT2 i HRTi

04.12.2022.

06:12

Autor: HRT

Nogometaši Senegala

Nogometaši Senegala

Foto: Stephane Mahe / REUTERS

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru utakmice osmine finala danas su na rasporedu od 16 i 20 sati, a možete ih pratiti u izravnom prijenosu na HRT2 i na multimedijskoj platformi HRTi. U 16 sati pogledajte susret Francuska - Poljska, a u 20 sati igraju Engleska i Senegal. 

SP u Kataru - utakmice osmine finala, 4. prosinca

SP u Kataru - utakmice osmine finala, 4. prosinca

Foto: HTV / HRT

Podsjetimo, svaki dan na Drugom programu HTV-a možete gledati utakmice sportskog spektakla, detalje i analize u emisiji Qatara, na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu, a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt.hr te HRTi aplikaciji.  

Osim što na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo.  

Gledajte HRTi

Gledajte HRTi

Foto: HRT / HRT

Također, pratite nas i na Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!