09:37 / 22.10.2021.

Autor: HRT

Dani hrvatskog turizma 2021.

Petak, 29. listopada na Prvom

Petak, 29. listopada na Prvom

Foto: Dani hrvatskog turizma 2021. / HRT

U petak, 29. listopada, u 20:10 na Prvom programu HTV-a i preko multimedijske usluge HRTi prenosimo svečanu dodjelu godišnjih Hrvatskih turističkih nagrada - Dani hrvatskog turizma 2021.

video thumb

Dani hrvatskog turizma (DHT), tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije, održavaju se 28. i 29. listopada u Srebrenom u Župi dubrovačkoj.

Dodjela turističkih nagrada za 2021. završni je događaj ove manifestacije.

Prijenos dodjele godišnjih nagrada - 29. listopada na Prvom

Prijenos dodjele godišnjih nagrada - 29. listopada na Prvom

Foto: Dani hrvatskog turizma / logo

Bit će dodijeljene nagrade turističkim djelatnicima u dvadeset i jednoj kategoriji, posebne nagrade za izniman doprinos turističkoj 2021., godišnje nagrade "Antun Štifanić" te nagrada za životno djelo.

U glazbenom dijelu sudjeluju Jure Brkljača, Igor Drvenkar, Sabrina Hebiri i Bruna Oberan.

Voditelji su Zrinka Grancarić, Damir Smrtić i Iva Šulentić. Scenarist je Dražen Matošec, redateljica Mirena Stijačić, a urednica Danijela Grgić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!