Chef David Skoko vodi nas na uzbudljivo gastronomsko putovanje sa svojim suputnikom, crvenim retro kombijem za kuhanje. Dinamika suvremenoga života je brza, što znači da nemamo uvijek mogućnost za duge obroke pa ćemo ponekad i jesti na cesti.
03.09.2025.
19:21
Autor: HRT
Chef David Skoko vodi nas na uzbudljivo gastronomsko putovanje sa svojim suputnikom, crvenim retro kombijem za kuhanje. Dinamika suvremenoga života je brza, što znači da nemamo uvijek mogućnost za duge obroke pa ćemo ponekad i jesti na cesti.
Treću epizodu dokumentarne serije David Skoko: Jesti na cesti naziva Marko Turković pogledajte u četvrtak, 4. rujna na Drugom programu u 19:15.
Gastronomska turneja Davida Skoke kreće se prema jugu, na Korčulu. Ondje posjećuje Marka Turkovića, vrhunskoga chefa koji je radio u brojnim restoranima s dvije i tri Michelinove zvjezdice, a danas vodi svoj restoran u kojemu kuha isključivo na živoj vatri. Marko i David razgovarat će o tradicionalnim namirnicama, ali ih i pripremati po principima ulične hrane. U ovoj epizodi traže recepte za korčulansku uličnu hranu.
Scenaristica, autorica i producentica je Inja Korać, režija Radislav Jovanov Gonzo i Nevio Marasović.
Produkcija UO Kobra Koke Zagreb za HRT, 2025.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora