15:40 / 09.03.2021.

Autor: HRT

Deset dana

Subotom na Drugom

Subotom na Drugom

Foto: Deset dana / serija

U subotu 20. ožujka u 23:40 na HTV2 prikazujemo 3. i 4. epizodu krimi serije Deset dana s Kyrom Sedwick u ulozi Jane Sadler, prezaposlene televizijske producentice i samohrane majke koja se nalazi usred rastave. Život joj se iz temelja promijeni kad joj dijete nestane usred noći.

Baš kao i njezina kontroverzna televizijska emisija, sve je obavijeno tajnom, svi nešto skrivaju i nikome nije za vjerovati.

U 3. epizodi tijekom istrage detektiv Bird odlazi u Janein studio i ispituje ekipu koja radi na njezinoj kriminalističkoj seriji. Pete prelazi u napad.

U 4. epizodi Janeina uvjerenost da je Peter odgovoran za Lakein nestanak vodi je u mutne vode pa i u opasnost. Detektiv Bird pokušava razmrsiti sve Janeine laži.

U seriji Ten Days in the Valley autorice Tassie Cameron glume Kyra Sedgwick (Jane Sadler), Adewale Akinnuoye-Agbaje (detektiv John Bird), Kick Gurry (Pete Greene), Erika Christensen (Ali Petrovich), Josh Randall (Tom Petrovich), Felix Solis, Francois Battist...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!