17:30 / 05.03.2021.

Autor: HRT

Deset dana

Subotom na Drugom

Subotom na Drugom

Foto: Deset dana / serija

U subotu, 13. ožujka u 23:20 na Drugom prikazujemo prve dvije epizode krimi serije Deset dana s Kyrom Sedwick u ulozi Jane Sadler, prezaposlene televizijske producentice i samohrane majke koja se nalazi usred rastave. Život joj se iz temelja promijeni kad joj dijete nestane usred noći.

Baš kao i njezina kontroverzna televizijska emisija, sve je obavijeno tajnom, svi nešto skrivaju i nikome nije za vjerovati.

U 1. epizodi premda je iscrpljena od rada na svojoj kriminalističkoj drami, Jane Sadler mora ostaviti usnulu kćer Lake kako bi razmišljala o izmjenama scenarija u preuređenom uredu iza kuće. Šest sati poslije vraća se i otkriva da je kuća zaključana i da Lake nema. I Jane i njezina sestra Ali sumnjaju da je Lake odveo Janein bivši muž Pete. Jane se zaokuplja svojom serijom i očekuje da će Lane uskoro naći. No Pete ima alibi - Janeinu asistenticu Casey, premda je Casey rano otišla od njega u vrijeme Lakeinog nestanka. Lake zatim vide kako joj neki nepoznati muškarac čita priču za laku noć.

U 2. epizodi Jane mora naći PJ-a, kako bi ga ispitala o onoj večeri kad je Lake nestala. Otkriva se istina o dadilji i njezinu momku. Tom, Ali i Pete ispituju susjede.

U seriji Ten Days in the Valley autorice Tassie Cameron glume Kyra Sedgwick (Jane Sadler), Adewale Akinnuoye-Agbaje (detektiv John Bird), Kick Gurry (Pete Greene), Erika Christensen (Ali Petrovich), Josh Randall (Tom Petrovich), Felix Solis, Francois Battist...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!