Deseta sezona telenovele Gorski spašavatelji

01.01.2021.

13:48

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u 10:20 pratite 10. sezonu telenovele Gorski spašavatelji.

U desetoj sezoni voditelj Gorske službe spašavanja, Markus Kofler, i njegovi kolege dolaze do granice svojih tjelesnih snaga i tehničkih mogućnosti kako bi pomogli unesrećenima.

Izvan gorja ekipu u novim epizodama očekuju veliki privatni preokreti. Markus će se naći u novoj ulozi kao otac male Mije. Hotelijer Peter Herbrechter stavit će sina Tobiasa pred gotov čin; Tobias će biti zamjenik upravitelja obiteljskog hotela u Južnom Tirolu, i to bez svoje obitelji. Gorska spašavateljica Katharina vraća se, položivši ispit, u Ramsau i bori se sa sobom bi li Markusu rekla da je trudna.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji Die Bergretter 10 glume Sebastian Ströbel (Markus Kofler), MarkusBrandl (Tobias Herbrechter), Luise Bähr (Katharina Strasser), Mirko Lang (Benjamin Marasek), Robert Lohr (Michael Dörfler), Stefanie von Poser (Emilie Hofer), Heinz Marecek (Franz Marthaler), Michael König (Peter Herbrechter), Mia-Sophie Ballauf (Mia), Gundula Niemeyer (dr. Verena Auerbach).

Scenarist je Timo Berndt, a redatelj Steffen Mahnert.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!