12:59 / 18.03.2021.

Autor: HRT

Detektiv Murdoch

Petak, 26. ožujka na Prvom

Petak, 26. ožujka na Prvom

Foto: Detektiv Murdoch / 14. sezona

U petak 26. ožujka u 15:55 na Prvom programu emitiramo 14. sezonu popularne serije Detektiv Murdoch. Na početku sezone ove u cijelom svijetu omiljene serije detektiv Murdoch nastavlja svoj inovativni detektivski rad uz nepokolebljivu potporu supruge, svestrane dr. Julije Ogden, čak i nakon što ga istraga odvede do člana obitelji za kojeg nije znao.

 Brak inspektora Brackenreida opet je na kušnji, a vezi pozornika Crabtreeja s Effie prijeti potencijalno opasan uljez. Obitelj je izvor briga i za pozornika Higginsa jer je Ruth u drugom stanju. Tajna ljubav detektiva Wattsa našla se pod povećalom, a javna veza Violet Hart s bogatim plejbojem izaziva sablazan. Pratite Murdocha dok istražuje sve složenije slučajeve, pomiče granice znanosti i upoznaje ni manje ni više nego Charlieja Chaplina i Stana Laurela.

U 1. epizodi istražujući smrt vodviljskog komičara Murdoch upoznaje Charlieja Chaplina, Stana Laurela i Bustera Keatona...

U seriji Murdoch Mysteries 14 glavne uloge imaju Yannick Bisson, Hélène JoyJonny Harris, Thomas Craig.

Scenaristi serije su Simon McNabb, Peter Mitchell, Paul Aitken, Noelle Girard, Christina Ray, Maureen Jennings i Caleigh Bacchus.

Redatelji su Yannick Bisson, Gary Harvey, Warren P. Sonoda, Mina Shum, Ruba Nadda, Sharon Lewis i Peter Mitchell.

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!