Detektiv iz Chelseaja

25.03.2023.

05:52

Autor: HRT

Petak, 31. ožujka na Drugom

Petak, 31. ožujka na Drugom

Foto: Detektiv iz Chelseaja / serija

Radnja ove suvremene kriminalističke serije smještena je u otmjenu londonsku četvrt Chelsea. Adrian Scarborough u glavnoj ulozi glumi višeg detektiva Maxa Arnolda koji živi na brodu. Iako je rođen u elitnom okruženju, skromni detektiv Arnold nije nimalo sličan gramzivoj eliti Chelseaja. Nedavno razveden, Max trenutačno živi na oronulom brodiću koji svojim izgledom nimalo ne podsjeća na obližnju glamuroznu četvrt.

video thumb

Posvećen detaljima, Max zajedno s partnericom Priyom Shamsie rješava niz šokantnih ubojstava te istražuje mračni svijet što se krije iza kulisa lijepog Chelseaja. Žrtve osvanu na najmanje očekivanim lokacijama, uključujući ekskluzivnu međunarodnu školu, obiteljski talijanski restoran te mjesni vrtni centar koji je na neobičan način povezan s nogometnim nasiljem.

Drugi nastavak četverodijelne serije Detektiv iz Chelseaja prikazujemo 31. ožujka, u sklopu Krimi petka na Drugom, u 21:05.

Petak, 31. ožujka na Drugom

Petak, 31. ožujka na Drugom

Foto: Detektiv iz Chelseaja / serija

Policija prima prijavu o nestanku Robyn Romano, zvijezde društvenih mreža te supruge Julije Romano, vlasnice obiteljskog restorana. A kad potraga za Robyn preraste u istragu umorstva, Max će morati pobliže istražiti turbulentan osobni i poslovni život članova obitelji Romano.

Niz dugogodišnjih obiteljskih napetosti i prepirki zbog upravljanja poznatim restoranom u Chelseaju odvest će detektiva Maxa do otkrića na koji je način Robyn stradala, a to će saznanje snažno uzdrmati obitelj Romano i njihov obiteljski brend.  

Uz Adriana Scarborougha u seriji glume Sonita Henry, Anamaria Marinca, Richard Harrington, Lucy Phelps, Peter Bankole, Cengiz Dervis, Ricardo Castro i Andrea Kristina

Autor je Peter Fincham.

Kriminalističku seriju The Chelsea Detective odabrala je Martina Rajšek.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!