16:55 / 10.04.2022.

Autor: HRT

Detektiv Murdoch

Petak, 22. travnja na Prvom

Petak, 22. travnja na Prvom

Foto: Detektiv Murdoch / 14. sezona serije

U petak, 22. travnja, u 15:55 na Prvom programu prikazujemo drugi nastavak 14. sezone kriminalističke serije Detektiv Murdoch.

Na početku 14. sezone ove u cijelom svijetu omiljene serije detektiv Murdoch nastavlja svoj inovativni detektivski rad uz nepokolebljivu potporu supruge, svestrane dr. Julije Ogden, čak i nakon što ga istraga odvede do člana obitelji za kojeg nije znao. Brak inspektora Brackenreida opet je na kušnji, a vezi pozornika Crabtreeja s Effie prijeti potencijalno opasan uljez.

Obitelj je izvor briga i za pozornika Higginsa jer je Ruth u drugom stanju. Tajna ljubav detektiva Wattsa našla se pod povećalom, a javna veza Violet Hart s bogatim plejbojem izaziva sablazan. Pratite Murdocha dok istražuje sve složenije slučajeve, pomiče granice znanosti i upoznaje ni manje ni više nego Charlieja Chaplina i Stana Laurela.

U ovoj epizodi Brackenreidov mlađi sin optužen je za ubojstvo, a inspektor ne dopušta da mu Murdoch i Watts pomognu da ga oslobodi krivnje...

Glavne uloge imaju Yannick Bisson, Hélène Joy, Jonny Harris i Thomas Craig. Scenaristi su Simon McNabb, Peter Mitchell, Paul Aitken, Noelle Girard, Christina Ray, MaureenJennings i Caleigh Bacchus, a redatelji Yannick Bisson, Gary Harvey, Warren P. Sonoda, Mina Shum, Ruba Nadda, Sharon Lewis te Peter Mitchell.

Seriju Murdoch Mysteries 14 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!