Detektiv Murdoch

07.03.2022.

08:02

Autor: HRT

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Foto: Detektiv Murdoch / serija

U ponedjeljak 7. ožujka na Prvom u 16 sati prikazujemo osmu epizodu 13. sezone međunarodno cijenjene kriminalističke serije Detektiv Murdoch. U 13. sezoni serija slavi okrugli 200. nastavak i dalje prateći privatni i profesionalni život detektiva Williama Murdocha (Yannick Bisson), dr. Julije Ogden (Hélène Joy), inspektora Thomasa Brackenreida (Thomas Craig), pozornika Georgea Crabtreeja (Jonny Harris) i Henryja Higgins-Newsomea (Lachlan Murdoch) te detektiva Llewelyna Wattsa (Daniel Maslany) dok se hvataju ukoštac s najvećim zagonetkama Toronta, od ozbiljnih i povijesnih, do komičnih i neobičnih.  

Oporavljen nakon teškog ranjavanja John Brackenreid krenuo je u novu, glumačku karijeru. Sjajno je utjelovio lukava detektiva u pučkom kazalištu pred Murdochom, dr. Ogden, g. i gđom Brackenreid, Crabtreejem i Wattsom. Ali nakon što je u prizoru s pucnjavom ubijena glumica, kazališna istraga postane prava.

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 7. ožujka na Prvom

Foto: Detektiv Murdoch / serija

Režiju poptisuje Mina Shum, a scenarij Simon McNabb

Kriminalističku seriju Murdoch Mysteries 13 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!