Do dna

10.11.2021.

15:07

Autor: HRT

Ponedjeljak, 22. studenoga na Drugom

Ponedjeljak, 22. studenoga na Drugom

Foto: Do dna / film

Romantični triler Do dna, snimljen prema romanu J. M. Ledgarda, slijedi u ponedjeljak, 22. studenoga, u 21 sat na Drugom.

video thumb

Film nas uvodi u posve različite svjetove dvoje protagonista, Danielle Flinders i Jamesa Morea, koji se slučajno susretnu u osamljenom hotelu u Normandiji, gdje se pripremaju za opasnu misiju.

Ponedjeljak, 22. studenoga na Drugom

Ponedjeljak, 22. studenoga na Drugom

Foto: Do dna / film

Zaljube se gotovo protiv svoje volje, ali uskoro oboje shvate da su našli ljubav svog života. Kad dođe trenutak da se rastanu, doznajemo da James radi za britansku obavještajnu službu, a Danielle Flanders zvana Danny je biomatematičarka na projektu u sklopu kojeg istražuje morsko dno u potrazi za podrijetlom života na Zemlji. Uskoro se njihovi svjetovi razilaze.

U njemačko-francusko-španjolsko-američkom ostvarenju SUBMERGENCE iz 2017. godine glume James McAvoy, Alicia Vikander, Hakeemshady Mohamed, Alexander Siddig i drugi.

Scenarij potpisuje Erin Dignam, a režiju Wim Wenders.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!