Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar

30.03.2021.

09:02

Autor: HRT

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Foto: Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar / 9. sezona

U nedjelju 4. travnja u 14:10 na Drugom programu HTV-a emitiramo drugu emisiju 9. sezone iznimno popularne serije Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar, dobitnice nagrade BAFTA. U ovoj sezoni nova se skupina slastičara amatera želi okušati u nizu izazova u poznatom natjecateljskom šatoru. Svi oni pokušat će zadiviti žiri - Paula Hollywooda i Prue Leith - svojom vještinom i kreativnošću. No mogu li se nositi s pritiskom i napraviti ono što se od njih traži?

Svakog se tjedna natjecatelji utrkuju s vremenom i nastoje biti što uspješniji u tri izazova: autorskom, testu znanja i vještina te završnom izazovu. Pritom moraju napraviti sve što mogu, znaju i umiju kako ne bi ispali, i na kraju, kako bi se dočepali finala.

U 2. epizodi TJEDAN BISKVITA preostalih 11 natjecatelja čekaju nimalo laki zadaci u Tjednu biskvita, uključujući svima omiljeni autorski izazov, Pruein prvi test znanja i vještina, te završni izazov u kojem moraju napraviti tortu s čokoladnim omotačem.

Voditelji su Noel Fielding i Sandi Toksvig.

Dokumentarnu seriju THE GREAT BRITISH BAKE OFF 9 odabrala je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!