Dobra borba

07.06.2022.

13:24

Autor: HRT

Ponedjeljak, 20. lipnja na Drugom

Ponedjeljak, 20. lipnja na Drugom

Foto: Dobra borba / 2. sezona serije

Prvi nastavak druge sezone popularne dramske serije Dobra borba ne propustite u ponedjeljak, 20. lipnja, u 20:05 na Drugom. 

U drugoj sezoni svijet je podivljao, a broj ubojstava u Chicagu raste. Usred sveopćega kaosa Diane, Lucca, Maia i ostatak odvjetničkog ureda postanu meta napada nakon što klijent drugog ureda ubije svog odvjetnika jer mu je preskupo naplatio usluge. 

Poslije još jednog ubojstva u istom stilu u uredu postanu sumnjičavi prema svojim klijentima. Diane u međuvremenu vodi bitku s novom partnericom u uredu, Maia očvrsne nakon što zbog roditeljskog skandala završi na suđenju, a Luccu životni put ponovno dovede do Colina.

U prvoj epizodi nesretni događaj okuplja tvrtku. Mogli bi dobiti novu partnericu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald). U međuvremenu, Diane se bori s ludim svijetom, a Maia se suočava s još jednim problemom povezanim sa skandalom svojih roditelja. 

U seriji THE GOOD FIGHT 2 glume Christine Baranski (Diane Lockhart), Rose Leslie (Maia Rindell), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Sarah Steele (Marissa Gold) i drugi. Gostujuće uloge imaju Erica Tazel, Jane Lynch, Brian Stokes Mitchell, Jerry Adler i Paul Guilfoyle

Producenti serije su Robert i Michelle King, a odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!