09:10 / 12.08.2021.

Autor: HRT

Dobra borba

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Drugom

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Drugom

Foto: Dobra borba / 2. sezona serije

U ponedjeljak, 23. kolovoza, u 20:05 na Drugom programu HTV-a slijedi druga sezona serije Dobra borba (The Good Fight).

U drugoj sezoni svijet je podivljao, a broj ubojstava u Chicagu raste. Usred sveopćega kaosa Diane, Lucca, Maia i ostatak odvjetničkog ureda postanu meta napada nakon što klijent drugog ureda ubije svog odvjetnika jer mu je preskupo naplatio usluge.

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Drugom

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Drugom

Foto: Dobra borba / 2. sezona serije

Poslije još jednog ubojstva u istom stilu u uredu postanu sumnjičavi prema svojim klijentima. Diane u međuvremenu vodi bitku s novom partnericom u uredu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald), Maia očvrsne nakon što zbog roditeljskog skandala završi na suđenju, a Luccu životni put ponovno dovede do Colina.

U prvoj epizodi druge sezone nesretni događaj okuplja tvrtku. Mogli bi dobiti novu partnericu, Liz Reddick-Lawrence. U međuvremenu, Diane se bori s ludim svijetom, a Maia se suočava s još jednim problemom povezanim sa skandalom svojih roditelja.

U seriji glume Christine Baranski (Diane Lockhart), Rose Leslie (Maia Rindell), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Sarah Steele (Marissa Gold).

Gostujuće uloge imaju Erica Tazel, Jane Lynch, Brian Stokes Mitchell, Jerry Adler i Paul Guilfoyle.

Robert i Michelle King producenti su serije, a odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!