Dobra borba

15.09.2023.

08:24

Autor: HRT

Ponedjeljak, 18. rujna na Prvom

Ponedjeljak, 18. rujna na Prvom

Foto: Dobra borba / 4. sezona serije

U četvrtoj sezoni odvjetnička tvrtka Reddick, Boseman i Lockhart našla se u sasvim drukčijem okruženju. Izgubili su svojeg najvećeg klijenta ChumHum, a ime njihova partnera osnivača bilo je okaljano pa su morali prihvatiti ponudu multinacionalne tvrtke STR Laurie da joj budu mala podružnica. Najedanput su se našli u situaciji da sve njihove odluke propitkuje golema tvrtka koja doslovno vlada njima. Iako se STR Laurie isprva činio kao dobrohotan gospodar, Diane i njezini kolege patili su zbog gubitka samostalnosti.

Tvrtka Reddick, Boseman i Lockhart zastupa plivačicu koja je u posljednji trenutak istisnuta iz olimpijskog tima.

Odvjetnička ekipa suočava se s rasnim problemima i pitanjima spolnog i rodnog identiteta. Adrianu DNC nudi primamljivu ponudu.

Diane i Julius odlučili su istražiti dopis 618. 

U ponedjeljak, 18. rujna na Prvom u 23:15 ne propustite šesti nastavak spomenute sezone serije Dobra borba.

Ponedjeljak, 18. rujna na Prvom

Ponedjeljak, 18. rujna na Prvom

Foto: Dobra borba / 4. sezona serije

U seriji glume Christine Baranski (Diane Lockhart), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Rose Leslie (Maia Rindell), Delroy Lindo (Adrian Boseman), Audra McDonald (Liz Lawrence-Reddick), Sarah Steele (Marissa Gold), Michael Boatman (Julius Cain), Nyambi Nyambi (Jay Dipersia), Audra McDonald (Liz Reddick-Lawrence).

Robert King
, Michelle King i Phil Alden Robinson autori su serije nastale u produkciji CBS Television Studiosa. Seriju GOOD FIGHT 4 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!