12:44 / 31.03.2021.

Autor: HRT

Doktor Martin

Srijeda, 14. travnja na Prvom

Srijeda, 14. travnja na Prvom

Foto: Doktor Martin / 6. sezona

U srijedu 14. travnja u 10:15 počinjemo s emitiranjem šeste sezone popularne britanske serije Doktor Martin, s Martinom Clunesom u naslovnoj ulozi.

U Portwennu zvone svadbena zvona. Martin Clunes vraća se u Cornwall utjeloviti omiljena čangrizava liječnika u novoj sezoni ove tople i duhovite serije. Dr. Martin Ellingham, liječnik obiteljske medicine grub prema pacijentima i s fobijom od krvi, zabavljat će nas u osam novih epizoda čija je radnja smještena u idilično selo Portwenn. Stvarna lokacija je engleski North Cornwall.

U 1. epizodi u Portwennu se sve vrti oko priprema za Martinovo i Louisino vjenčanje. Hoće li zaista napokon razmijeniti prstenje ili će mještani opet morati konfete vratiti u kutije?

Autor serije je Dominic Minghella. U njoj glume Martin Clunes (dr. Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large), John Marquez...

Scenarist je Jack Lothian, a redatelj Nigel Cole.

Seriju DOC MARTIN 6 odabrala je Martina Rajšek.

Srijeda, 14. travnja na Prvom

Srijeda, 14. travnja na Prvom

Foto: Doktor Martin / 6. sezona

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!