14:52 / 15.04.2021.

Autor: HRT

Doktor Martin

Ponedjeljak, 26. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 26. travnja na Prvom

Foto: Doktor Martin / serija

U ponedjeljak, 26. travnja na Prvom programu u 10:15 pogledajte 1. epizodu sedme sezone serije Doktor Martin.

Nakon burnih događaja u prošloj sezoni Louisa odlazi majci u Španjolsku kako bi razmislila o vezi s Martinom. Nije samo Martinova i Louisina budućnost neizvjesna. Al Large pokušava pokrenuti novi biznis, no čini se da bi ga već prva zapreka mogla zaustaviti. Bert Large također je prisiljen na novi poslovni plan - morat će ostaviti svoj restoran. Teta Ruth, zbog zdravstvenog problema, mora izmijeniti planove za daljnju karijeru i mirovinu.

Morwenna ima novu cimericu, svoju staru prijateljicu Janice. Otkriva da život u Portwennu može unijeti nove perspektive u stara prijateljstva. Penhale je napokon promaknut, no nakon što je dugo žudio za tim, suočava se s većim pitanjem - što mu je u životu zapravo najvažnije?

Čak je i gđa Tishell na rubu sudbonosne odluke kada se suprug Clive vrati u njezin život i želi da pruže svom braku još jednu šansu.

Ponedjeljak, 26. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 26. travnja na Prvom

Foto: Doktor Martin / serija

Martin nije siguran da će mu se Louisa vratiti. Što može učiniti da bude tako? Zna da se za opstanak svojeg braka mora pokušati promijeniti pa obećava Louisi da će krenuti na psihoterapiju.

U glavnim su ulogama Martin Clunes (dr. Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large), Selina Cadell (gđa Tishell), John Marquez (Penhale), Jessica Ransom (Morwenna Newcross), Eileen Atkins (teta Ruth Ellingham).

Scenarist Jack Lothian, redatelj Nigel Cole. Autor serije je Dominic Minghella.

Odabrala je Martina Rajšek.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!