Domovina

31.03.2021.

17:07

Autor: HRT

Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Foto: Domovina / serija

U četvrtak, 15. travnja na Drugom programu u 22:35 prikazujemo 1. epizodu, osme sezone serije Domovina (Homeland 8).

U posljednjoj sezoni Carrie Mathison liječi se nakon višemjesečnog okrutnog zarobljeništva u ruskom zatvoru. Njezino se tijelo oporavlja, ali pamćenje je i dalje oštećeno, što je problem za Saula koji je sada savjetnik za nacionalnu sigurnost novog predsjednika Warnera. Glavni prioritet Warnerove mlade administracije je završetak "vječnog rata" u Afganistanu pa Saul putuje na mirovne pregovore s talibanima. Ali Kabul je pun ratnih vođa i plaćenika, fanatika i špijuna pa Saul treba veze i stručnost koji mu može dati samo njegova štićenica. Usprkos savjetu liječnika Saul moli Carrie da posljednji put ode s njim u lavlju jazbinu. Uz Claire Danes i Mandyja Patinkina u završnoj sezoni glume Maury Sterling, Linus Roache i Costa Ronin, a vraćaju se Nimrat Kaur i Numan Acar koje smo gledali u četvrtoj sezoni.


video thumb
Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Foto: Domovina / serija

1. epizoda: Carrie se oporavlja u Njemačkoj. Saul pregovara. Max ima novi zadatak.

Uloge tumače Claire Danes (Carrie Mathison), Mandy Patinkin (Saul Berenson), Maury Sterling (Max Piotrowski), Linus Roache (David Wellington), Costa Ronin (Jevgenij Gromov), Nimrat Kaur (Tasnim Kurejši), Numan Acar (Hajsam Hakani).

Scenaristi su Debora Cahn i Alex Gansa, a redateljica Lesli Linka Glatter.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!