21:51 / 30.11.2021.

Autor: HRT

Domovina

Četvrtak, 2. prosinca na Drugom

Četvrtak, 2. prosinca na Drugom

Foto: Domovina / serija

U četvrtak, 2. prosinca, na Drugom programu HTV-a u 23:55 emitiramo osmi nastavak sedme sezone serije Domovina.

Carrie i Saul ispituju sumnjivca. Wellington povlači potez. 

Scenaristi epizode su Patrick Harbinson i Chip Johannessen, a redatelj Tucker Gates.

Četvrtak, 2. prosinca na Drugom

Četvrtak, 2. prosinca na Drugom

Foto: Domovina / serija

Domovinu u produkciji Fox 21 Television Studiosa za Showtime, za američku su televiziju prilagodili Alex Gansa i Howard Gordon, a serija se temelji na izraelskoj seriji Ratni zarobljenici Gideona Raffa.

Glavne uloge imaju Claire Danes i Mandy Patinkin, a glume i  Elizabeth Marvel (predsjednica Elizabeth Keane), Maury Sterling (Max Piotrowski), Linus Roache (David Wellington), Jake Weber (Brett O'Keefe), Morgan Spector (Dante Allen). Ova najbolja dramska serija televizijske kuće Showtime snima se u Richmondu u Virdžiniji.

Uz Gansu i Gordona, izvršni producenti sedme sezone (HOMELAND 7) su Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir i Ran Telem.

Serija je dobila dvije nominacije za televizijsku nagradu Emmy 2018. godine: Mandy Patinkin za najboljeg sporednoga glumca u dramskoj seriji i F. Murray Abraham za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!