20:15 / 04.12.2021.

Autor: HRT

Domovina

Utorak, 7. prosinca na Drugom

Utorak, 7. prosinca na Drugom

Foto: Domovina / 7. sezona serije

Deseti nastavak sedme sezone Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađivane špijunske serije Domovina prikazujemo u utorak, 7. prosinca, na Drugom programu u 23:50.

U ovoj epizodi Saul i Sandy imaju ideju. Carrie mora odabrati stranu. Keaneica treba saveznika.

U seriji Homeland 7 glume Claire Danes (Carrie Mathison), Elizabeth Marvel (predsjednica Elizabeth Keane), Maury Sterling (Max Piotrowski), Linus Roache (David Wellington), Jake Weber (Brett O'Keefe), Morgan Spector (Dante Allen), Mandy Patinkin (Saul Berenson)...

Scenaristi epizode su Howard Gordon i Ron Nyswaner, a redatelj je Dan Attias.

Utorak, 7. prosinca na Drugom

Utorak, 7. prosinca na Drugom

Foto: Domovina / 7. sezona serije

Domovinu u produkciji Fox 21 Television Studiosa za Showtime, za američku su televiziju prilagodili Alex Gansa i Howard Gordon, a temelji se na izraelskoj seriji Ratni zarobljenici Gideona Raffa. Serija je dobila dvije nominacije za televizijsku nagradu Emmy 2018. godine: Mandy Patinkin za najboljeg sporednoga glumca u dramskoj seriji i F. Murray Abraham za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!