Dr. Beck: Anksiozni poremećaji

27.09.2022.

09:57

Autor: HRT

Dr. Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

U četvrtak 29. rujna na Prvom programu u 13:15 budite uz novo izdanje emisije Dr. Beck, a tema su anksiozni poremećaji. 

Apsolutni šampion današnjih psihičkih poremećaja su anksiozni poremećaji poput napadaja panike, anksioznosti i raznih fobija, čemu smo svi mi podložni uslijed raznih životnih okolnosti. Prema statistikama, najčešći okidači su partnerski konflikti, problemi u školi ili na poslu, ili pak nezaposlenost, financijske nedaće, gubitak dragih osoba, nerealni ciljevi.

O životu s anksioznošću, napadima panike te metodama kako se od njih zaštititi, othrvati, smiriti se i očuvati mentalno zdravlje dr. Beck razgovara s tri dame: dr. Arijanom Turčin, subspecijalisticom biologijske psihijatrije, kantautoricom, glazbenicom i pjevačicom Leom Deklevom te trenericom shiatsua i terapeutkinjom Tatjanom Rutonić.

video thumb

Voditelj dr. Natko Beck, realizatorica Vesna Luković Žarn.

Urednica projekta Gordana Škaljac Narančić, producentica Margita Pandžić.

Emisiju "Dr. Beck" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15. Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!