Dr. Beck: Hipohondrija

24.05.2023.

14:16

Autor: HRT

Četvrtak, 25. svibnja na Prvom

Četvrtak, 25. svibnja na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Jeste li među onima koji redovito pretražuju internet u potrazi za objašnjenjima simptoma koji upućuju na vaše zdravstveno stanje, osjećate li da u emisiji Dr. Beck uvijek govore i o vašim simptomima, tumačite li svaki bezazleni simptom mogućim početkom neke opake bolesti?

Ako su odgovori potvrdni, svakako budite uz emisiju 25. svibnja u kojoj, uz gostovanje psihijatra i psihologa, govorimo o hipohondrijskom poremećaju i kako ga liječiti.

video thumb

Realizatorica Anamaria Corazza, voditelj dr. Natko Beck, urednica Sanja Brajković, voditeljica projekta Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!