Dr. Beck: Karcinom dojke

31.10.2022.

13:42

Autor: HRT

Dr.  Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Natko Beck i njegovi sugovornici.

video thumb

U emisiji u utorak, 1. studenoga donosimo: Iako je mjesec ružičaste vrpce listopad, mi smo ovu emisiju namjerno stavili zadnji dan u mjesecu.

Time naglašavamo da o zdravlju dojki treba brinuti tijekom cijele godine, bez odgađanja, jer rak dojke najčešće je sijelo raka kod žena u Hrvatskoj i u svijetu i najčešći je uzrok smrti od zloćudnih tumora kod žena.

Dr. Natko Beck sa svojim će gostima - specijalisticom onkologije i radioterapije Zrinkom Rendić-Miočević, predsjednicom Udruge Nismo same Ivanom Kalogjerom, novinarkom, spisateljicom i kolumnisticom Josipom Pavičić Berardini i kirurgom plastične i rekonstrukcijske kirurgije Božom Gorjancem - ovaj problem ogoliti do kosti.

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, realizatorica Vesna Luković - Žarn, urednica emisije Tamara Peras.

Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić, a producentica Margita Pandžić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!