Dr. Beck: Menopauza

08.02.2023.

13:30

Autor: HRT

Četvrtak, 9. veljače na Prvom

Četvrtak, 9. veljače na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Menopauza je prirodno i neizbježno razdoblje u životu svake žene i sa sobom često nosi mnoge promjene i nova iskustva. Promjene su brojne i mogu biti praćene s više neugodnih simptoma koje značajno narušavaju kvalitetu života. Uz upute stručnjaka kako se lakše nositi s njom, dr. Beck sa svojim gostima, u četvrtak 9. veljače, donosi odgovore i na sva ona pitanja o kojima, kad je menopauza u pitanju razmišljate, ali vam je neugodno o njima pričati.

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, urednica i scenaristica je Tamara Peras, realizatorica Anamaria Corazza, a producent Damir Hanžek. Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!